Route - Fotowebsite 2017

Fotostudio Frans de Bie
Ga naar de inhoud

Route

Met de bus. Vanuit Den Helder met stadsbus 30. Uitstappen halte Wierbalg. Na het uitstappen 20 meter teruglopen en dan linksaf naar Wierbalg. Na enkele honderden meters linksafslaan, rechtdoor, asfaltweg oversteken en weer rechtdoor. Neem NA de eerdergenoemde asfaltweg het tweede straatje links. Na de bocht doorlopen tot huisnummer 2844.
Met de auto: Komend vanuit Den Helder over de Langevliet op de rotonde bij Julianadorp de eerste afslag rechts nemen. Bij de volgende twee rotondes rechtdoor, weg met een bocht naar links volgen, dan de tweede afslag rechts. Eerste links en dan tweede straatje links. Parkeer bij huisnummer 2844.

Komend vanuit de richting van Den Oever na de brug over het Noordhollands Kanaal richting Alkmaar rijden.  Vanaf de Rijksweg (Alkmaar/Den Helder) afslag Julianadorp-Zuid /Kustrecreatie. Na “Noorderhaven” de route “Kustrecreatie” blijven volgen. Na ongeveer 1 kilometer bij de vluchtheuvel rechtsaf. Na het plaatsnaambord “Julianadorp” volgt een rotonde. Deze half oversteken en over het viaduct gaan. Daarna linksaf (=Wierbalg), weer links en daarna de tweede weg links. Wierbalg 2844 - aan de linker zijde - is gemakkelijk herkenbaar aan de groene brievenbus die gemonteerd is op een biels.

Vanaf Alkmaar de afslag Julianadorp Zuid/Kustrecreatie nemen. Na “Noorderhaven” de route “Kustrecreatie” blijven volgen. Na ongeveer 1 kilometer bij de vluchtheuvel rechtsaf. Na het plaatsnaambord “Julianadorp” volgt een rotonde. Deze half oversteken en over het viaduct gaan. Daarna linksaf (=Wierbalg), weer links en daarna de tweede weg links. Wierbalg 2844 - aan de linker zijde - is gemakkelijk herkenbaar aan de groene brievenbus die gemonteerd is op een biels.  
Terug naar de inhoud